avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare 2010 invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare 2010 invatamant

Stimati domni,
Am un salariu de 1480 lei, la care se adauga salariul de merit (15%), iar la aceasta suma se adauga spor de solicitare neuropsihica (28%) si spor de vechime (25%).
Netul la acest salariu este de 1825 lei lunar.
Intrebarea mea este daca de la 1 ianuarie voi avea acelasi net sau se va diminua.
Mentionez ca sunt incadrata in invatamantul superior, pe post de inginee 1A, cu contract ca si cadru didactic auxiliar.
Alta intrebare se refera la OUG 114 / 2009 referitoare la tichetele de masa. se refera si la institutiile de invatamant ? Ce inseamna institutii publice centrale si locale (se refera si la universitati care au finantare de la buget dar au si venituri proprii)?
Va rog daca se poate sa-mi raspundeti cat mai repede, pentru ca la noi in universitate legile se aplica in general mai strict decat sunt ele.
Cu stima,
Cornelia Manescu

Alte discuții în legătură

Incadrarea cu salariul minim remuss remuss Buna ziua.Am un verisor care lucreaza la o scoala,muncitor si nu are nici salariul minim pe economie.Cum se poate ca secretarul de la scoala sa spuna ca la un ... (vezi toată discuția)
Salarizare elisabeta andronic elisabeta andronic o persoana care este angajata la data de 04.05.2011 pentru prima data in invatamantul special pe un post didactic auxiliar, poate beneficia de sporul de ... (vezi toată discuția)
Salariu de incadrare in invatamant im_swenky im_swenky Am o vechime in campul muncii de 35 de ani, iar in invatamant de 20 de ani. In prezent sunt profesor si as dori sa stiu care este modul de calculare a ... (vezi toată discuția)