avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poza curtea vecinului. Daca vecinul are service auto ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poza curtea vecinului. Daca vecinul are service auto la mai putin ...

Poza curtea vecinului.

Daca vecinul are service auto la mai putin de 15 metri de fereastra mea, am dreptul legal de a face poze cu masinile venite la el in curte, la reparatii, ca dovada pentru plangerea la politie?
Cel mai recent răspuns: Dorin Padureanu , Alte profesii 15:22, 21 Octombrie 2021
Nu poliția rezolva astfel de probleme,sesizări la RAR dacă este neautorizat,Anaf pt evaziune,DSP pt noxe,din toate acestea o ss primiti un răspuns.Apoi avocat proces civil,daune morale variante sunt.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si politia LOCALA pentru functionare neautorizata sau in afara programului de functionare.
Multumesc. A fost amendat de Politia Economica, aceasta trimitand si RAR la locatie.
Celor de la DSP nu le-a fost permis accesul pe proprietate.
Politia (IPJ) si Inspectoratul de Stat in Constructii i-au pus in vedere sa mute atelierul de acolo pana la data X. Respectivul si-a mutat partea de dezmembrari, nu si partea de reparatii auto.
Reveniți cu sesizări, raspunsurile primite de la instituții va vor fi utile într-un eventual proces..
Asta intentionez sa fac, numai ca imi este greu sa dovedesc doar cu poze de la intrarea in curtea vecinului. M-ar ajuta sa stiu daca pot sa fac poze de la geamul meu, care are vedere laterala la atelierul vecinului. Am voie dpdv legal, daca intentia este sa probez incalcarea in forma continuata a legii?

Alte discuții în legătură

Langa casa mea un vecin a construit o hală auto neavând autorizație ... AlinaD. AlinaD. Langa casa mea un vecin a construit o hală auto neavând autorizație de construire, apoi a trecut-o în acte ca fiind anexa gospodărească (garaj) dar el ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea atribuţiilor privind efectuarea reparaţiilor auto Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua art. 340 Cod penal prevede sanctiuni pentru nerespectarea atributiilor privind reparatiile auto, ale persoanelor care au atributii in acest ... (vezi toată discuția)
Unde se reclama un service auto? FrauD FrauD Buna ziua, Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam un service auto, pentru ca functioneaza fara autorizatie? Va rog sa nu imi spuneti ca la politia locala, ... (vezi toată discuția)