avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Mi-am dat demisia de la o fabrică de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Mi-am dat demisia de la o fabrică de confecții ...

Bună ziua! Mi-am dat demisia de la o fabrică de confecții la data de 28 septembrie 2021. Am avut 9 zile din 20.concediu de odihnă pe anul acesta. Cîți bani trebuie să primesc pe luna septembrie și pe concediu de odihnă? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Florica Mihăilă , utilizator 19:51, 19 Octombrie 2021
Bună ziua! Pentru 6 zile concediu de odihnă, ce sumă trebuie să primesc? Am avut salariul minim brut pe economie. Mulțumesc!
In jur de 630 lei brut ....
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in concediu?? P-Sophie88 P-Sophie88 Buna ziua, de cate zile de concediu de odihna am drept daca imi dau demisia in luna septembrie sau octombrie? Nu am fost in concediu anul acesta si nu vrau sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna tomaioanviorel tomaioanviorel Buna ziua ,am lucrat la o unitate comerciala dinn data de03-03-2016 pina inn data de 17-10-2016 data la care am inaintat demisia la zi.As ... (vezi toată discuția)
Preaviz andreearicu andreearicu buna ziua,as vrea sa stiu daca imi pot da demisia cu preaviz de 15 zile in timpul concediului medical; si legal mentionez ca am concediu medical pana la 27 ... (vezi toată discuția)