avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Lucrez cu program partial de 2 ore. Va rog ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Lucrez cu program partial de 2 ore. Va rog sa-mi spuneti ...

Buna ziua. Lucrez cu program partial de 2 ore. Va rog sa-mi spuneti daca la calcularea stagiului de cotizare la pensie anticipata partial se considera numai cele 2 ore sau calculul se face la 8 ore de munca. In anii trecuti stiu ca se calcula 1 an de contract (indiferent cate ore)= 1 an vechime la pensie= 1 an la stagiul de cotizare. Mai e valabila legea si acum, in oct. 2021?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2021
beculet, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 18 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1 an de contract cu timp partial = 1 an vechime in munca = 1 an stagiu de cotizare la pensie .... valabil si acum, in octombrie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca pentru 2 ore de lucru ludovicbutnaru ludovicbutnaru Buna ziua, Sotia mea lucreaza cu contract de munca partial,de numai doua ore pe zi.. Va rog sa-mi spuneti daca .la calcularea vechimii se considera numai ... (vezi toată discuția)
Angajare cu jumatate de norma alex68 alex68 Va rog mult sa-mi spuneti daca exista posibilitatea legala ca sa fiu angajat la o societate cu jumatate de norma (4 ore), in conditiile in care acesta ar fi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua daca lucrez cu cim parțial de 2 ore pe zi la calcularea ... Radulescu7 Radulescu7 Bună ziua daca lucrez cu CIM parțial de 2 ore pe zi la calcularea vechimii se vor lua în considerare numai cele 2 ore sau calculul se face la 8 ore de ... (vezi toată discuția)