avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, Fetitei mele de 13 ani i s-a pus în 2019 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, Fetitei mele de 13 ani i s-a pus în 2019 diagnosticul ...

Buna seara,
Fetitei mele de 13 ani i s-a pus în 2019 diagnosticul de Tahicardie paroxistica supraventriculara, prin reintrare atrioventriculara, fiind programata la interventie de ablatie. Aceste episoade se repeta lunar, uneori si de 2-3 ori pe luna, recomandândui-se Metroprolol in crize pana la efectuarea ablatiei. A venit insa pandemia si programarea a fost anulata, fiind acum in asteptare.
Intrebare: Cu acest diagnostic poate beneficia de bursa de boala? De la cabinetul scolar ni s-a spus ca nu.
Ce spune ordinul de ministru? Poate fi interpretat?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Doctor iresponsabil ?sau doritor doar de castig? roxana-liana roxana-liana Unui copil de 17 i-a rapit 4ani de sanatate,sport si chiar de viitor.Acum mai poate raspunde din punct de vedere juridic domnul doctor?A pus un diagnostic ... (vezi toată discuția)
Am fost la iml timișoara în speranța anulării unui diagnostic ... Ciotea Livia Ciotea Livia Am fost la IML Timișoara în speranța anulării unui diagnostic pus în 2003 de tulburare schizo afectivă remisă. Au apreciat că am tulburare schizo ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)