avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Referitor la prevederile art. 76, alin. (4), lit. a) ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Referitor la prevederile art. 76, alin. (4), lit. a) din Codul fiscal.

Referitor la prevederile art. 76, alin. (4), lit. a) din Codul fiscal, cum că nu reprezintă venituri impozabile contravaloarea serviciilor turistice și/sau de tratament, inclusiv transportul, pe perioada concediului de odihnă, pentru salariații proprii și membrii de familie ai acestora, astfel cum este prevăzut în contractul de muncă sau regulamentul intern, în măsura în care valoarea totala a acestora nu depășește într-un an fiscal nivelul unui câștig salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul in care au fost acordate ... întrebarea mea este dacă este specificat undeva că aceste servicii pot fi achiziționate doar din România sau se încadrează aici și facturi turistice externe ?
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decontarea serviciilor turistice in 2022 alina.gandore alina.gandore Se va beneficia si in anul 2022 de decontarea serviciilor turistice si/sau de tratament conform codului fiscal art. 76 alin. (4) lit. a)? Stiti cumva daca au ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou de paste ionela11 ionela11 Buna ziua, Pot comanda tichete cadou pentru angajati si de Paste daca am comandat de 8 martie?....sunt in limita a sumei de 150 lei/persoana/eveniment? Este ... (vezi toată discuția)
În contractul colectiv de muncă s-a adus la cunoștință că ... Magie1 Magie1 În contractul colectiv de muncă sa adus la cunoștință că de la anul orice angajat primește 2500 lei banii d concediu și să își ia 10 zile de ... (vezi toată discuția)