avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Referitor la prevederile art. 76, alin. (4), lit. a) ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Referitor la prevederile art. 76, alin. (4), lit. a) din Codul fiscal.

Referitor la prevederile art. 76, alin. (4), lit. a) din Codul fiscal, cum că nu reprezintă venituri impozabile contravaloarea serviciilor turistice și/sau de tratament, inclusiv transportul, pe perioada concediului de odihnă, pentru salariații proprii și membrii de familie ai acestora, astfel cum este prevăzut în contractul de muncă sau regulamentul intern, în măsura în care valoarea totala a acestora nu depășește într-un an fiscal nivelul unui câștig salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul in care au fost acordate ... întrebarea mea este dacă este specificat undeva că aceste servicii pot fi achiziționate doar din România sau se încadrează aici și facturi turistice externe ?
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decontarea serviciilor turistice in 2022 alina.gandore alina.gandore Se va beneficia si in anul 2022 de decontarea serviciilor turistice si/sau de tratament conform codului fiscal art. 76 alin. (4) lit. a)? Stiti cumva daca au ... (vezi toată discuția)
Suportarea costului biletului de avion (personal extracomunitar), beneficiu sau nu? loredana.bugu2 loredana.bugu2 Buna ziua! Urmeaza sa angajam personal extracomunitar. Le vom asigura anual o calatorie cu avionul catre tara de origine, tur-retur (Romania-Liban si ... (vezi toată discuția)
Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate ... ani_burian ani_burian Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate la rude (fiica) si prezinta la intoarcerea din concediu doar documente justificative pentru ... (vezi toată discuția)