avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,sunt in concediu de crestere copil,pe 11 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,sunt in concediu de crestere copil,pe 11 februarie ...

Buna ziua,sunt in concediu de crestere copil,pe 11 gebruarie implineste 2 anisori,cand ar trebui să ma intorc la serviciu?o cunostinta mi-a zis ca sa intors in ziua in care a implinit copilul varsta de 2 ani,primesc indemnizația pana implineste 2 ani sau pana la 1 an si 11 luni?se mai tine cont de luna tatălui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 19 Octombrie 2021
- Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil, atunci mama va putea beneficia de CCC pana inclusiv in ziua cand copilul implineste varsta de 2 ani. In speta, veti primi indemnizatie pana la implinirea varstei de 2 ani de catre copil, inclusiv.

- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil, indiferent daca solicita sau nu acest drept, atunci durata CCC pentru mama se va diminua cu o luna. In speta, veti primi indemnizatie pana la implinirea varstei de 1 an si 11 luni de catre copil, inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. cand ma pot intoarce din ccc legal avad in vedere ... Bella Bella Bella Bella Buna ziua. Cand ma pot intoarce din CCC legal avad in vedere ca băiețelul împlinește 1 an si 11 luni pe 27 oct, respectiv i 2 ani pe 27 nov 2021? Sunt ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Revenire in concediu crestere copil - intre timp disponibilizare luciasilviacostea luciasilviacostea Buna ziua. Sunt intr-o situatie mai aparte.Am trimis actele angajatorului pentru reintrarea in concediu crestere copil pina la 2 ani, incepind cu 15 iulie. ... (vezi toată discuția)