avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Fratelui meu ii lipsesc 7 zile pentru a face 15 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Fratelui meu ii lipsesc 7 zile pentru a face 15 ani vechime.Eu ...

Fratelui meu ii lipsesc 7 zile pentru a face 15 ani vechime.Eu pot cumpara in numele lui cel 7 zile? unde pot face asta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tanase_mara , utilizator 16:13, 22 Octombrie 2021
Raspunsul este afirmativ la nelamuririle dvs.
Multumesc pentru tot suportul oferit. Am rezolvat problema , cu un munte de formulare de completat,am avut norocul de a gasi angajati ai Casei de Pensii din Calea Vitan foarte amabili, care au avut rabdarea de a-mi explica pas cu pas ce trebuie sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la pensie valy_lisa@yahoo.com valy_lisa@yahoo.com avem o intrep fam si venitul pe an 2500 iar la anaf azis ca nu mai depunen dec 600 si trebuie sa mergem sa facem contract la casa de pensii.cum se ... (vezi toată discuția)
Plati cas Geagu Oana Geagu Oana se pot plati ani de pensie din urma ? De ex. as vrea sa platesc pe ultimii 3 ani .Se poate,astfel sa se cumuleze cu ani lucrati si sa se adune un total de 35 ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi asigurat in sistemul public de pensii rdpfa rdpfa Studiind noul formular de declaratie 600 inteleg ca se ia dreptul de a se asigura in sistemul public de pensii urmatoarei categorii de persoane (caz concret): ... (vezi toată discuția)