avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de rambursae pentru un credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de rambursae pentru un credit ipotecar

Buna ziua!
Am avut un credit ipotecar in 2007, in 2012 am semnat un act aditional-in care printre altele, mi s-au adaugat si comisioane, cumva contractul s-a aliniat si la OUG 50-prevederi privind calculul ratei in functie de cotatia EURIBOR.
Am avut un proces cu banca pe care l-am castigat si rata a fost stabilita cu o dobanda fixa pe toata perioada creditului, conform contractului, nu actului aditional semnat.
Luna trecuta am refinantat creditul si banca mi-a perceput comision de rambursare-care este stipulat in actul aditional din 2012, dar nu in contract.
Intrebare: daca in baza hotararii judecatorescti rata s-a stabilit in functie de contractul cadru in care noi nu avem stipulate niciun comision, este corect sa achitam comisionul de rambursare?
In hotararea judecatoreasca se face referire doar la calculul ratei-in baza contractului cadru, nu a actului aditional, in care avem stipulate multe comisioane.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2021
liveomars, utilizator

Alte discuții în legătură

Dobanda conform oug 50/2010 maxia maxia Buna seara, Am incheiat un contract in [b]mai 2010 [/b]pentru un credit de refinantare ipotecar la o banca, in care dobanda se calcula astfel, conform ... (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar bcr Simonabcr Simonabcr In luna februarie a anului 2008, am contractat impreuna cu sotul si tata-socru, un credit ipotecar la BCR, in valoare de 29847 de euro., rambursabil pe o ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)