avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori și eu sa știu dacă din anumite motive ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori și eu sa știu dacă din anumite motive renunti la un ...

As dori și eu sa știu dacă din anumite motive renunti la un loc de munca unde esti in perioada de proba ti se plătesc zilele lucrate ?
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2021
Bejan Georgeta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 24 August 2022
Bani trebuia sa mi dea pe data de 14 luna asta ei au vestitele vorbe ,, va sunam noi” o sa ii fac sesizare dar de instanța nu cred ca apelează cineva . Ar trebui sa fie o lege in care sa oblige patroni sa plătească fostii angajati pentru zilele lucrate
Codul Muncii
art.40
...
(2) Angajatorului in revin, in principal, urmatoarele obligatii:
.....
c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii/ neplata orelor suplimentare buna ziua ! ce solutie imi dati pentru a rezolva litigiul cu ... Daniel1971 Daniel1971 Buna ziua ! Ce solutie imi dati pentru a rezolva litigiul cu angajatorul. Am observat de mai multe ori ca orele suplimentare nu mi-au fost platite. Ultimul ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am lucrat la o companie de curierat dar in urma unor ... fardaionut fardaionut Buna seara! Am lucrat la o companie de curierat dar in urma unor probleme am renuntat la locul de munca. Acum angajatorul refuza sa imi plateasca banii pe ... (vezi toată discuția)
Adresa email itm bucuresti catalinvulcan2018 catalinvulcan2018 La ce adresa de email pot sa denunt un patron? Itm Bucuresti,multumesc frumos (vezi toată discuția)