avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Primesc o pensie lunară de 184 lei în conformitate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Primesc o pensie lunară de 184 lei în conformitate cu prevederile ...

Primesc o pensie lunară de 184 lei în conformitate cu prevederile art. 6 din Legea nr. 49/1999 privind pensiile IOVR, fiind accidentat de razboi inafara serviciului ordonat.
Va rog a-mi spune daca am dreptul şi la indemnizatia prevazuta de Legea nr. 49/1991 privind acordarea de indemnizatii si sporuri invalizilor, veteranilor si vaduvelor de razboi, conform art. 4 indice 1, alin.(1).
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Vaduva de razboi Coman_Cornel Coman_Cornel Buna ziua, Intrebarea mea este cat este pensia de vaduva de razboi (sotie nerecasatorita, a carui sot a murit impuscat in razboi)? Acum cativa ani s-a ... (vezi toată discuția)
Pensie vaduva veteran razboi RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am soacra de 91 ani si este vaduva veteran razboi in fiecare an ii platesc cotizatia si ii ridic cartela de metrou si biletele de tren. asta este corect. Are o ... (vezi toată discuția)
Care e nr.decretului ultim privind pensia de urmas a veteranilor ... LorimerL LorimerL Care e nr.decretului ultim privind pensia de urmas a veteranilor de război (vezi toată discuția)