avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am si eu o problema. In 2015 in urma unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am si eu o problema. In 2015 in urma unui dosar penal, ...

Buna ziua. Am si eu o problema. In 2015 in urma unui dosar penal, mi s a pus sechestru pe masina. Masina fiind pe numele meu dar fizic nu este la mine. Am dat si declaratii referitoare la asta ca masina nu se afla in posesia mea. In 2021 anul acesta am primit de la primarie ca am de plata impozit la masina plus amenzi pe numele meu de rutiera dar specific ca nu eu am condus masina . Ce sa fac? Un sfat va rog ce as putea sa fac. Si cum a putut agentul de rutiera sa dea amenda pe numele meu ? Eu nefiind prezent. Astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Lemeter , utilizator 13:05, 20 Octombrie 2021
Masina din 2015 pana in prezent este sub sechestru? Cine a instituit sechestrul? Masina nu este in posesia dvs pentru care motiv?
Abia asa vom putea sa dam eventuale raspunsuri
Masina este pusa sub sechestru de catre tribunalul calarasi. Masina nu se afla la mine din motiv ca nu pot sa o iau de la acele persoane..am specificat si pa tribunal. Intre timp au venit citatii sa ma prezint sa dau masina , am dat declaratie ca a fost luata de catre acele persoane . Si mi s a spus sa astept ca o sa o ridice din trafic. Dar asta nu s a intamplat.

gabimc a scris:

Masina din 2015 pana in prezent este sub sechestru? Cine a instituit sechestrul? Masina nu este in posesia dvs pentru care motiv?
Abia asa vom putea sa dam eventuale raspunsuri


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cumpărat și ulterior pus sub sechestru Wanzer Wanzer Bună ziua! Am \"cumpărat\" in august 2020 un autoturism (printr-o terță persoană, de la un cunoscut al lui). Am trecut \"cumpărat\" pentru că eu i-am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, pot iesi cu mașina din țară dacă este sub sechestru ... Nicko60 Nicko60 Bună ziua .pot iesii cu mașina din țară dacă este sub sechestru de o banca? Detin toate actele mașinii care este la mine în curte.multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)