avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buns ziua, Fiul meu a avut o relatie,domnisoara a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buns ziua, Fiul meu a avut o relatie,domnisoara a ramas insarcinatà ...

Buns ziua,
Fiul meu a avut o relatie,domnisoara a ramas insarcinatà dar s-au despartit. De atunci nu i-a mai raspuns la mesaje. Noi, familia ,am sustinut cresterea copilului in comun,chiar daca nu se casatoreau imediat sau niciodata. Fiul meu a cerut sa fie anuntat cand se naste copilul CA dorea sa-l recunoasca. Am aflat ca domnisoara a nascut fara sa me anunte. Ce putem face in ace st caz,ca si fiul meu sa poata face parte din viata copilului?
Multumesc
Cerere de chemare in judecata pentru stabilirea paternitatii si dupa test ADN care confirma ca este tatal cerere de chemare in judecata pentru drept de vizitare copil.
Nu are calitate procesuala pt stabilirea paternitatii, tatal isi poate recunoaste copilul fie si in instanta daca nu cunoaste datele copilului si nu are cum sa il recunoasca.
mergeti la un avocat
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este necesar ca fiul dvs sa isi castige drepturile fata de copil prin intermediul instantei de judecata, inclusiv dreptul de a vizita copilul si de a fi preluat la domiciliul sau.
Hotărârea este obligatorie pentru mama si isi produce efectele pana la majoratul copilului.
Luati legatura cu un avocat care sa va explice procedura, etapele, durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea unui minor mariamari100 mariamari100 Buna seara!Numele meu este Maria,am 17 ani si o fetita de 6 luni care este dintr-o relatie de concubinaj care a durat 1 an si jumatate.Eu nu mai tin absolut ... (vezi toată discuția)
Test paternitate Magda 2018 Magda 2018 Buna ziua!Am un copilas de un an si ju.matate.Tatal vopilului vrea test ADN si imi cere sa l chem in instanta pt paternitate.Toate acele costuri(cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare, fiul meu a conceput un copil cu o femeie ... agneta959 agneta959 Am si eu o intrebare, fiul meu a conceput un copil cu o femeie casatorita. Binenteles ca nu are niciun drept asupra ei. De trei ani mama cu copi;ul face naveta ... (vezi toată discuția)