avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie impotriva procesului-verbal de ridicare a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie impotriva procesului-verbal de ridicare a autovehicului -declinare competenta

Buna ziua,

In 24 martie 2009, mi s-a ridicat masina pt stationare neregulamentara.
Pt a-mi recupera masina, am achitat o taxa, in 15 zile am formulat contestatie pe care am adresata-o organului care mi-a emis procesul-verbal, in cazul meu a fost emis de catre politia rutiera.
septembrie 2009, am primit citatie cu termen de judecata pt 11 noiembrie 2009 la Judecatorie, ulterior acestui termen am primit citatie pt 20 ianuarie 2010 la trinunal-act administrativ.
Tin sa mentionez ca eu am formulat citatia in baza OG. nr.2/2001 dar am adus in discutie si HCL in baza caruia mi-au ridicat masina. (HCL era gresit inscrisa pe indicatorul rutier, in loc de HCL nr.297/2008 au notat gresit 279/2008, mi-au ridicat masina dupa 30 min. de la stationare, si indicatorul prevedea blocarea 4 ore si ulterior ridicarea,)
Am emotii acum pt ca au declinat competenta la Tribunal, nu am facut procedura prealabila ceea ce prevede legea contenciosului...
Intrebarea mea.. ce sanse am in 20.01.2010... cred ca instanta considera ca-i vorba de act adiministrativ...:(X-(
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:57, 17 Ianuarie 2010
Angajati un avocat care sa va consilieze si sa va sustina cauza.Poate fi vorba despre competenta materiala de solutionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are puterea sa amendeze radp, municipiul cluj ? soldan soldan Buna ziua, in urma unei intamplari nefericite, mi-a fost ridicata masina din centrul Clujului. A trebuit sa platesc o taxa de inapoiere de 400 de ron, dar din ... (vezi toată discuția)
Semne aditionale gresite soldan soldan Sunt din Cluj, si acum o saptamana mi-a fost ridicata masina, de undeva din centrul clujului. Am depus deja o contestatie la judecatorie, pentru ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie p.v politia comunitara stationare romulus-titus romulus-titus Va rog sa ma ajutati pentru formularea corecta a unei contestatii privind P.V emis de Politia Comunitara Oradea pentru stationare neregulamentara pe un spatiu ... (vezi toată discuția)