avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua. Am un teren de 500mp intravilan fara puz. ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua. Am un teren de 500mp intravilan fara puz. Acesta are ...

Buna ziua. Am un teren de 500mp intravilan fara puz. Acesta are o interdictie temporara de constructie pana la elaborarea puz si pud. Pentru puz nu ma pot intelege cu vecinii , pot sa fac pud fara sa mai fac puz ? Pentru ridicarea interdictiei ?

Alte discuții în legătură

Racordare la utilități casa fără autorizatie ContSters424337 ContSters424337 Bună ziua. Mă confrunt cu o problema destul de des întâlnită însă momentan sunt fără rezolvare. Am construit o casa fără autorizație de ... (vezi toată discuția)
Teren construibil sau nu maris331 maris331 -un teren intravilan agricol cu intredictie temporara de construire pana la elaborarea si aprobarea unei documentatii PUZ este construibil sau nu?la vanzare ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)