avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună,părinții mei ne-au dat casa mie și soțului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună,părinții mei ne-au dat casa mie și soțului meu printr-un ...

Bună,părinții mei ne-au dat casa mie și soțului meu printr-un contract de întreținere,avem și un copil.In caz de divorț dupa decesul părinților va trebui să vand casa și să-i dau jumătate soțul meu.Eu având și o soră.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:41, 24 Octombrie 2021
Care e întrebarea?

Rysi a scris:

Bună,părinții mei ne-au dat casa mie și soțului meu printr-un contract de întreținere,avem și un copil.In caz de divorț dupa decesul părinților va trebui să vand casa și să-i dau jumătate soțul meu?Eu având și o soră.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la divort veti face partaj. voluntar, adica agreati o impartire care nu trebuie neaparat sa fie conform legii, sau legala, daca nu o agreati pe cea dintai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar - neintelegere partaj bunuri imobiliare amir10 amir10 Buna ziua, Pe 21 august, am divortat la notariat de comun acord in luna august (avem si un copil de 2 ani care a ramas in ingrijirea mea). Ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
Ocupare imobil georgeconstantin georgeconstantin Am divortat,divortul pronuntandu-se in luna octombrie 2013.Inainte de divort,in anul 1993,apartamentul l-am cumparat numai cu banii parintilor mei si banii ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei mosteniri ( imobil) prin partaj "fortat" andrei025 andrei025 Imi cer scuze anticipat prin alegerea titlului nu am nici un fel de cunostinta in domenu si am apelat la acest site in disperare de cauza. Parintii mei au ... (vezi toată discuția)