avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara. Permis de conducere eliberat de statul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara. Permis de conducere eliberat de statul italian. Anulat ...

Buna seara. Permis de conducere eliberat de statul italian. Anulat în Romănia nu îmi permite să conduc pe teritoriul româniei. Dar pe teritoriul italian rămâne valabil. Pot conduce pe teritoriul italian. Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 00:11, 26 Octombrie 2021
Buna seara,

Nu sunt expert in chestiile acestea ce tin de extern, dar nu are cum statul roman sa anuleze un act emis de alta tara, poate sa va suspende dreptul de conducere pe teritoriul Romaniei (depinde si ce ati facut bine inteles, incercati sa detaliati cu exactitate problema, ca n-avem de unde sa stim daca este vorba de un accident rutier soldat cu victime si decese sau o contraventie de depasire limita viteza).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare permis nou Zlatko Zlatko Buna ziua , Numele meu este Zlatko si as avea nevoie de cateva informatii. In data de 4 Decembrie 2015 , am avut un accident de masina soldat din ... (vezi toată discuția)
Permis spaniol reținut in romania Shadowboy23 Shadowboy23 Buna seara! Pe la mijlocul luni ianurie anul acesta am avut un accident soldat cu o victima ,care ulterior am auzit ca a decedat ( un vârstnic mergea pe ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate in ungaria alinraul alinraul Am avut un accident in Ungaria rezultat din cauza neacordarii de prioritate. Nu am oprit la stop. Am lovit cu camionul o masina mica dar nu au fost victime. ... (vezi toată discuția)