avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lista cu codurile CAEN care pot beneficia de somaj ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lista cu codurile CAEN care pot beneficia de somaj tehnic in octombrie 2021?

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: Care este lista cu codurile CAEN care pot beneficia de somaj tehnic in Octombrie 2021?
Suntem o societate cod CAEN 2016 firma de productie mase plastice. Avand in vedere ca avem intarzaieri de la furnizorii de materii prime suntem in situatia de a baga in somaj o parte dintre angajati. In cazul acest am putea beneficia de somaj tehnic suportat de AJOFM?

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Catalinavoinea11 , utilizator 10:48, 27 Octombrie 2021
Nu beneficiază de indemnizația prevăzută de lege salariații următorilor angajatori:
a) instituții și autorități publice, astfel cum sunt acestea definite prin Legea nr. 500/2002 privind finanțele publice, cu modificările și completările ulterioare, precum și prin Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare;
b) angajatorii care la data solicitării acordării acestor sume se află în faliment, dizolvare, lichidare sau care au activitățile suspendate sau asupra cărora sunt impuse restricții din alte motive decât cele generate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Zsuzsana Zsuzsana Persoanele cu handicap aflate in somaj tehnic nu mai au scutire de la plata impozitului? In urma calculului angajatorul a retinut pe langa contributia la CAS, ... (vezi toată discuția)