avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Centrele de ingrijire copii cu cod CAEN 8891 au ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Centrele de ingrijire copii cu cod CAEN 8891 au dreptul sa isi desfasoare activitatea sau trebuie sa inchida?

Buna ziua,
Conform ultimei hotarari de guvern centrele de ingrijire copii cu cod CAEN 8891 au dreptul sa isi desfasoare activitatea sau trebuie sa inchida?
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Înființare "cresa" DayM DayM Bună ziua. Am un SRL pe cod caen Alte forme de invatamant nca prin care prestez servicii tip ateliere pentru copii. Împreună cu deținătoarea clubului ... (vezi toată discuția)
After school si gradinita- alte activitati de asistenta sociala fara cazare andreigabriel andreigabriel buna ziua, spuneti-mi si mie va rog frumos, daca vreau sa deschid o gradinita si un after school, activitatile ce se vor desfasura ar putea sa fie incluse ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen alina oprisan alina oprisan Buna ziua, Spuneti-mi va rog frumos, daca vreau sa deschid un Centru spa pentru copii (Baby Spa), activitatile ce se vor desfasura ar putea sa fie incluse ... (vezi toată discuția)