avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PayPal Business indrumare retragere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PayPal Business indrumare retragere

PayPal
Buna ziua, povestea sta in felul urmator:
Cu aproximativ un an in urma mi am deschis o afacere in online dar cu PayPal Business pe firma tatalui meu care are CAEN pe constructii imobiliare.
Acum as vrea sa declar respectivii bani dar nustiu cum exact ar fi cel mai bine de procedat, din ce am vazut in 2016, tot pe acest site, se recomanda declararea banilor doar cand intra in contul bancii din Romania pentru ca prin definitie, PayPal doar presteaza servicii si nu este o banca.
Ma gandesc ca daca imi transfer pe contul personal banii din PayPal ul de buiness si dupa care sa declar respectivele profituri ca fiind pe persoana fizica si sa le retrag in contul de persoana fizica, oare ar fi o idee buna sau ar trebui sa ii retrag pe contul bancar al firmei si sa ii declar de acolo sau mai grav, sa declar fiecare mica incasare in parte pentru ca deja s au strans sute de incasari

Alte discuții în legătură

Acest tip de munca se supune codului fiscal actual? avatar9 avatar9 Salutare. O persoana, care lucreaza ca persoana fizica (programator freelancer) prin intermediul unui site (Freelancer punct com) ce apartine unei firme din ... (vezi toată discuția)
Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)
O firmã care face plãți paypal poate funcționa legal? stepanadrian stepanadrian O firmă poate face plăți PayPal colaboratorilor urmând ca fiecare în parte să plătească impozitele aferente în momentul în care banii sunt ... (vezi toată discuția)