avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am greșit numele pe contactul de vânzare-cumpărare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am greșit numele pe contactul de vânzare-cumpărare Am cumpărat ...

Am greșit numele pe contactul de vânzare-cumpărare
Am cumpărat de curând o mașină și când am făcut contractul de vânzare-cumpărare am trecut numele meu fără sa îmi dau seama ca nu e bine ce fac .Eu vreau sa o trec la primarie pe numele Mamei mele dar contractul de vânzare-cumpărare e pe numele meu acum . Se mai poate schimba numele pe contract
Sau se poate trece la primarie pe numele Mamei chiar dacă am făcut contractul pe numele meu
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 30 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti cum să schimbați contractul odată încheiat si înregistrat la adm financiară.Daca era o eroare materială se gresea o litera doua era altceva ,dvs vreți practic să schimbați cumpărătorul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu e vb de greseala de nume, e vb de alt proprietar.
nu aveti decat ca dupa ce inmatriculati pe numele dvs sa o vindeti mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu o greseala in numele cumparatorului mariana26 mariana26 Buna seara Va rog sa i.mi raspundeti si mie la aceasta intrebare. In 2004 am vindut apartamentul nepoatei mele si dupa atita timp ne.am dat seama ca numele ... (vezi toată discuția)
Radiere auto primarie Florynel_Bfi Florynel_Bfi Cu respect.Am si eu o problema.Acum un an am cumparat un opel asta f de la o persoana si am facut act de vanzare cumparare doar...iar eu ne avand bani atunci ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am următoarea întrebare și speță: bunicii mei ... Catalin V Catalin V Bună seara. Am următoarea întrebare și speță: Bunicii mei au cumpărat un apartament de la icral, iar acel apartament are trecuta în acte \"sc1 în ... (vezi toată discuția)