avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furat bani din firma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furat bani din firma

Am un angajat sofer distributie ,care nu a predat o suma de bani din incasari,unde sa fac plingere ,la politie sau sa-l dau in judecata;mentionez ca a recunoscut fapta si a dat declaratie ca-mi aduce banii,dar nu a fost asa.Multumesc
Cel mai recent răspuns: florin1960 , utilizator 17:46, 2 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa depuneti plangere penala, dar era mai convenabil pentru ambele parti sa rezolvati amiabil.
Plingere penala la politie.Furtul , art. 228 din codul penal.Va avea tot interesul sa acopere prejudiciul pentru a spera la o condamnare cu suspendare.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor va rog ! in urma problemelor de natura financiara din ... Alexpopa234 Alexpopa234 Ajutor va rog ! In urma problemelor de natura financiara din viata mea ...popriri ...banci executari silite etc am luat din incasarile firmei la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez banii ? contragica contragica Buna ziua, detin o firma de materiale de constructii in urma cu 3 zile un agent angajat de al meu a disparut cu toti banii pe care ii incasase in ziua aceea, ... (vezi toată discuția)
Folosirea cardului de firma in alte scopuri lucian981 lucian981 Buna seara! Am lucrat la o firma de transport ca sofer de tir doua luni, 8zile cursa de proba si dupa aia o luna si 3 saptamani cursa comunitate in europa, ... (vezi toată discuția)