avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Modificare statut Ong -Act adițional
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Modificare statut Ong -Act adițional

Modificare statut Ong -Act adițional
Buna seara! Aș dori ,vă rog să stiu dacă la o singură adunare generală,se pot lua decizii cu privire la mai multe aspecte: intrare-iesire membri,schimbare sediu, alegeri de președinte și consiliu director.Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2021
bulgaras10, utilizator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:14, 31 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
DA, se poate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evident ca da. Nu exista nici o limitare legala ref. numarul sau tipul de subiecte pe ordinea de zi. Se chiar practica sa se faca la inceput se sedinta primire de membri sau excluderi de membri, apoi primire discutare rapoarte si descarcare organe, apoi modificari de sediu sau diverse modificari de statut, apoi alegeri pe baza de noua forma de statut, apoi aprobare buget si program de activitate pe anul in curs, modificari de Regulament Intern, modificari de nivel de cotizatie etc. etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem sa continuam activitatea? User1965 User1965 Bună ziua. Suntem 4 asociați, membri fondatori intr-un ONG. Președintele (asociat) și un alt asociat au parasit tara și nu mai vor sa se întoarcă. ... (vezi toată discuția)
Demisie 2/3 din consiliu director si 4/5 din membri asociatie. cum procedez mai departe? mihai-ab mihai-ab Salutari tuturor. Rog sa ma ajutati, daca se poate cu un o parerea vis-a-vis de o situatie a asociatiei noastre. Asociatia are 5 membri (1 presedinte, 2 ... (vezi toată discuția)
Model de raport administrator si de pv al ag sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog ajutati-ma cu doua modele de raport administrator si proces verbal al AG.pt.ONG non-profit .Multumes din suflet. (vezi toată discuția)