avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua , as dori sa stiu daca dupa legislatia in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua , as dori sa stiu daca dupa legislatia in vigoare de ...

Buna ziua , as dori sa stiu daca dupa legislatia in vigoare de acum din Romania , se mai poate vinde teren in extravilan (pasune ) unei persoane fizice sau juridice straine ?

Alte discuții în legătură

Certificat urbanism pentru pasune extravilan Tpopa Tpopa Bună ziua, aş dori să ştiu în baza carei prevederi legale se poate obţine un certificat de urbansim pentru o suprafaţă de teren păşune aflată în ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol AriaAlexandra AriaAlexandra Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am citit legea 17/2014 si 175/2020 si incerc sa imi dau seama cum sa procedez ca sa pot vinde un teren cat mai repede. Am ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosinta speciala vioricabarsan vioricabarsan Buna ziua, Am dobandit in 2006 ,prin succesiune, un teren intravilan obtinut prin Legea 10Eu fiind cetatean strain in CF a fost inscris ca proprietar Statul ... (vezi toată discuția)