avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In urma procesului ANPC cu BCR, conform OUG50/2010, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In urma procesului ANPC cu BCR, conform OUG50/2010, banca trebuie ...

In urma procesului ANPC cu BCR, conform OUG50/2010, banca trebuie sa despagubeasca clinetul pentru dobanda ascunsa. Am inaintat o cerere la CSALB si am fost sunata de banca pentru conciliere. Fara a sti ce suma urmeaza sa mi se restituie, banca mi-a propus incheierea creditului. Am cerut un calcul al dobanzilor ascunse. Mi s-a zis ca daca suma calculata e mai mare decat restul de credit pe care-l mai am de platit, banca nu imi poate da acesti bani. Va rog sa imi spuneti daca este adevarat sau conform legislatiei, banca trebuie sa ma despagubeasca restituindu-mi banii. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sfaturi in semnarea actului aditional la bcr simonanicoletapopescu simonanicoletapopescu Am luat un credit de nevoi personale cu dobanda variabila in anul 2006 pe o durata de 10 ani. Pana in prezent am achitat rata a urcat de la 240lei pana la ... (vezi toată discuția)
Credit bcr / calcul al dobanzii in mod eronat !? rog ajutor si sfat valimaxim valimaxim buna ziua. Ma numesc Valentin Maxim. In anul 2005 luna iulie am contractat un credit ipotecar de la BCR de 50000 de euro. De curand am primit de la BCR ... (vezi toată discuția)
Credit bancar cu ipoteca spineanualina spineanualina Buna ziua Ma aflu in situatia urmatoare: socrii mei (niste oameni extraordinari) si-au ipotecat apartamentul in vederea obtinerii unui credit pentru ca noi , ... (vezi toată discuția)