avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru de incasari si plati in format digital pt ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru de incasari si plati in format digital pt pfa?

Buna ziua! As dori sa stiu daca pot tine un registru de incasari si plati in format digital pt pfa?
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:53, 2 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Registrul jurnal de încasări și plăți se pate ține în format electronic (de la un simplu tabel in Excel pînă la programe de contabilitate care au și alte funcții cum ar fi evidența partenerilor, de exemplu). În registrul fizic se vor trece doar totalurile lunare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre pfa bubuleanu bubuleanu Am o nelamurire in privinta registrelor. Daca la inceputurile activitatii am fost la adm. fin. si am inregistrat toate acele registre care sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Programe contabilitate pfa Ruben Ruben Observ existenta multor programe de contabilitate pentru PFA, dar nu inteleg suportul legislativ pentru functionarea acestora. Poate din punct de vedere legal ... (vezi toată discuția)
Jurnal de incasari si plati gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am si eu o intrebare va rog, cum se completeaza in registru jurnal de i. si plati, dupa fiecare luna se trage linie si se calc. totalul? ori se ... (vezi toată discuția)