avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintarea custodiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintarea custodiei

Buna ziua

Eu si fostul meu prieten avem un copil de aproape 3 ani(nu am fost casatoriti,dar el a recunoscut copilul si este pe certificatul de nastere al acestuia).Fiindca amandoi locuim in Marea Britanie de fiecare data cand duc copilul in vizita in Romania am nevoie de procura.Tatal este de acord sa-mi incredinteze custodia totala a copilului si vroiam sa stiu cum pot obtine acest lucru(ca sa nu mai am nevoie de procura de fiecare data cand parasesc tara).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ioana2010 , utilizator 18:57, 11 Ianuarie 2010
solicitati acordarea custodiei copilului prin intermediul instantei de judecata.
Depuneti o actiune de incredintare minor, impotriva tatalui minorului.Competenta teritoriala-domiciliul paratului.
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti idee de ce acte am nevoie sau cat dureaza?Se poate face la ambasada Romaniei din Marea Britanie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi/custodie/recunoastere tata copil inca ne-nascut ContSters183675 ContSters183675 Pe scurt, prietena mea este gravida si va tine copilul insa a considerat ca eu nu \"VOI AVEA NICI UN DREPT\" la tot ce se va intampla. Din ce am citit nu ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face pentru anularea drepturilor de tata? MIELUTA MIELUTA Buna ziua, va scriu in numele unei mame disperate,care are nevoie de un sfat. Prietena mea, are un copil de 8 ani nascut in Filipine, dar care traieste in ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului bergheauamaria bergheauamaria Buna ziua, Am o fetira de 5 ani nascuta in USA cu tatal tot roman. In 2009 am hotarat de comun acord sa ne mutam in Marea Britanie, sub prezumptia ca, ca ... (vezi toată discuția)