avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Apartament incadrat in acte la subsol, in realitate la ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Apartament incadrat in acte la subsol, in realitate la parter

Buna seara,
Doresc sa achizitionez un apartament prin credit, situat la parter cu gradina proprie. Problema este ca in acte el apare ca fiind la subsol, dintr-o greseala, asa sustine proprietarul.
La intrebarea daca se pot modifica/corecta actele, mi-a spus ca asa s-a facut autorizatia,receptia si cadastrul.

Intrebarea mea este : sunt sanse sa il aprobe juridicul bancii si evaluatorul?
Deja am pierdut ceva bani cu alte imobile subevaluate sau cu modificari, fiind respinse de banca si sunt in dubii daca sa continui cu acesta, desi imi place foarte mult.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Evaluare apartament Adelina_Mihaela Adelina_Mihaela Buna ziua, am demarat procedurile pentru a cumpara un apartament prin credit ipotecar la Bcr, s-a aprobat dosarul, am depus actele imobilului ce urmeaza a fi ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren cu imobil pe el maud maud Am fost sa vizionez o casa pe care doresc sa o achizitionez si proprietarul are ca si cadastru doar incadrarea in zona si planul terenului cu amprenta ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand garsoniera cu modificari, fara autorizatie de constructie GiaM GiaM Buna ziua! In 2008 am facut modificari intr-o garsoniera. Am desfiintat o debara si am taiat la jumatate peretii unei bucatarii. La acea vreme, arhitectul ... (vezi toată discuția)