avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Într-o familie, care a cumpărat o locuință, ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Într-o familie, care a cumpărat o locuință, plătește impozitul pe clădire și soțul și soția?

Bună ziua! În 2017 am cumpărat un apartament în București având ambii câte 50 %. Am plătit în fiecare an impozitul aferent regăsit pe ghișeul. ro pe numele soțului. Acum am primit o somație de executare silita pe numele meu precum ca nu am plătit partea mea. În tot acest timp nu am primit nici o înștiințare sau altceva. E normal asa ceva? Într-o familie, care presupunem ca a cumpărat o locuință, plătește impozitul pe clădire și soțul și soția?!
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:30, 5 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Valoarea totala a impozitului se imparte egal intre proprietari si se emite chitanta pe numele fiecaruia dintre soti. Pe ghiseul.ro apare fiecare proprietar in parte.
In mod normal trebuia sa fiti atentionata la ghiseu. Daca ati platit online s-a putut crea greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit apartament neachitat din 2003 Oanaoana1979 Oanaoana1979 Dacă impozitul aferent unui apartament nu a fost achitat din anul 2003, cum pot proceda pentru a plăti impozitul din 2013 încoace, având în vedere faptul ... (vezi toată discuția)
Platitor de impozit anual pentru apartament, pretentii posibile rodi2014 rodi2014 Imi puteti spune va rog daca faptul ca altcineva imi plateste de multi ani impozitul pentru apartamentul meu poate duce la ridicarea de pretentii asupra ... (vezi toată discuția)
Consilier client zona rapida bubicsek bubicsek Buna seara. Sotia mea are un credit de la o banca romaneasca. E la zi cu toate ratele pe care le plateste la fiecare sfarsit de luna. Azi a primit un telefon ... (vezi toată discuția)