avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire ciudata
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire ciudata

Buna ziua,
Tocmai mi s-a pus o poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Am sunat la executor care mi-a zis ca este vorba de un credit Zaplo din 2018, preluat de Kruk. Nu imi amintesc sa fi avut credit neplatit la Zaplo, nu figurez nici la Biroul de credit si nu gasesc dosarul de executare nici pe portalul just.ro, ceea ce mi se pare extrem de ciudat + nu am primit nici instiintare de executare silita nici nu m-a contactat nimeni, si au si trecut de atunci peste 3 ani. Ma ajutati cu un sfat ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 14:06, 17 Noiembrie 2021
Cereti BEJ-ului sa va trimita documentele in baza carora se face executarea silita, pentru a putea face contestatie. Aveti 15 zile la dispozitie din momentul primirii actelor. Pe portal, dupa o perioada, dispar dosarele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)
Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita micheline86 micheline86 Buna ziua, Am primit un dosar de la un BEJ in legatura cu poprirea pentru neplata unui credit preluat de Kruk. Inca sunt in termen pt depunerea ... (vezi toată discuția)