avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Avem o casa cumparata de la parinti dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Avem o casa cumparata de la parinti dar terenul nu ...

Buna ziua! Avem o casa cumparata de la parinti dar terenul nu este al nostru,este al statului.Am depus actele la primarie cu masuratori si tot ce trebuie pentru a l trece in proprietatea noastra ,prin luna iulie anul acesta.Doresc sa stiu daca putem vinde casa in situatia data .As dori sa mai stiu daca terenul ,atunci cand v a trece in proprietatea noastră v a trebui sa l cumparam de la stat? .Si ,cam cat ar dureaza pana intram in proprietatea terenului.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate teren cu casa curte sector 1 bucuresti mica_lu mica_lu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: in 1986 parintii mei au cumparat o casa la curte - un teren de 600 m s-a impartit pe jumatate, 300 m revenind parintilor ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune petryk petryk buna ziua.tata a obtinut prin testament o casa cu 500 mp,in anul 1988.fostul proprietar a murit in anul 1993.cand s-a masurat,terenul,pentru a-si face acte pe ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune daniela.ilea daniela.ilea Buna ziua.Poate sa ma ajute cineva cu un sfat .Mama si matusa mea au mostenit dupa parinti o casa batraneasca (in banat).La succesiune au descoperit ca o ... (vezi toată discuția)