avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ANPC - amendă pentru plată ramburs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ANPC - amendă pentru plată ramburs

Cei de la protecția consumatorului ne-au avertizat că o să ne amendeze pentru că la modalitățile de plată pe site avem o taxă de +5 lei dacă clientul alege plata în numerar la livrare. Au zis că îi dezavantajăm pe cei ce aleg această opțiune și că trebuie să punem această taxă și la plata cu cardul sau să o scoatem difinitiv.
Oare e adevărat? Chiar ne pot amenda pentru așa ceva? Întreb pentru că majoritatea magazinelor online au asemenea taxă, am văzut și la Dedeman, Altex, Emag că au și multe alte magazine. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:19, 9 Noiembrie 2021
pt a putea taxa in plus, ar trebui sa aveti o justificare, nu poate fi ca altii procedeaza la fel.
pt ce solicitati bani in plus pt plata numerar ?
daa exista o justificare, va costa in plus sau ceva, nu are cum sa va amendeze.
solicitati mai mult pe transport, fara sa conteze plata cu cardul , op sau numerar
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anpc - amendă pentru taxa la plată ramburs Prodius Ion Prodius Ion Avem magazin online. Cei de la protecția consumatorului ne-au avertizat că o să ne amendeze pentru că la modalitățile de plată avem o taxă de +5 lei ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online- lege Vioricamiron Vioricamiron Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)
Chitanta pentru plata cu card danielandrei danielandrei Buna ziua, am un client care tot insista ca daca a platit o factura cu card, trebuie sa-i emit si chitanta. Eu zic ca doar daca platea cash, trebuia sa-i emit ... (vezi toată discuția)