avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Pot înființa o microîntreprindere pentru această ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Pot înființa o microîntreprindere pentru această situatie?

Sunt psiholog in supervizare, departamentul psihopedagogie. Lucrez ca însoțitoare pentru un copil, fără contract. Părinții mi-au spus că printr-un ONG la care au depus formularele de 2% li se poate deconta 90% din salariul meu ca însoțitor dacă fac contract cu ei fie prin PFA sau altă formă legală. Pot înființa o microîntreprindere pentru această situatie?
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Activitate psiholog cristi17 cristi17 am citit legile de pe site-ul colegiului psihologilor si sunt mai confuz ca la inceput. va rog daca puteti sa imi dati cateva indicatii pt ca nu mai inteleg ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa si apoi sa-i suspend activitatea ? dan_mihutiu dan_mihutiu Sotia mea tocmai s-a inscris in Colegiul Psihologilor din Romania. Nu poti profesa in domeniu daca nu esti inscris in colegiu. Problema este ca deocamdata nu ... (vezi toată discuția)
Pfa sau fundatie anca_bubureanu anca_bubureanu Urmeaza sa lucrez pe cont propriu ca si psiholog clinician. Dilema este ca nu stiu ce sa aleg: PFA sau fundatie. Parintii mei in asociatie cu niste prieteni de ... (vezi toată discuția)