avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurarea privata, suma aceea pe care trebuie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurarea privata, suma aceea pe care trebuie angajatul sa o ...

Asigurarea privata, suma aceea pe care trebuie angajatul sa o plateasca lunar pentru a putea sa adauge membru pe asigurarea sa privata se poate retine din salariu? Daca da, exista o procedura pentru aceasta retinere?

Alte discuții în legătură

Retinere-salariu Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta o retinere din salariu se poate face doar prin ordin judecatoresc sau si prin acordul scris al angajatului? eu stiam din ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti daca valoarea tichetelor de masa intra la ... Ina2025 Ina2025 Va rog sa-mi spuneti daca valoarea tichetelor de masa intra la calculul pensiei de intretinere minori. Va rog si un link catre legea care reglementeaza ... (vezi toată discuția)
Asigurare voluntara medicala pentru membrii familiei salariatului. STOIAN GEORGETA STOIAN GEORGETA Asigurare voluntara medicala pentru membrii familiei salariatului. Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine acest articol din codul fiscal Art.76 din Codul ... (vezi toată discuția)