avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transfer domeniu .EU de pe persoana fizica catre ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transfer domeniu .EU de pe persoana fizica catre persoana juridica.

Buna ziua,

Recent am cumparat un domeniu ".EU" de pe site-ul "domain.com" pe persoana fizica. As dori sa il transfer pe persoana juridica cu titlu gratuit, imi puteti spune va rog care ar fi procedeul legal? Este de ajuns un document semnat de transfer intre parti? Dupa transfer pe site-ul "domain.com" este necesara reinnoirea domeniului pentru inca un an, (pe care o va face persoana juridica) la plata online este de ajuns confirmarea /factura online din partea lor pentru justificarea contabila?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Magazin online 4reall 4reall rBuna ziua asi vrea sa ma lamuriti intr-o chestie.Impreuna cu un prieten vreau sa imi ma asociez sa ne deschidem un magazin virtulal>inca nu amvem firma dar in ... (vezi toată discuția)
Transfer site de pe pf pe firma? cum se face? respect_ respect_ 1) Am un site inregistrat ca persoana fizica. Acest site nu are nicio valoare (sau sa zicem $10 pt ca atat am platit pentru inregistrarea domeniului). As ... (vezi toată discuția)
Vanzare site cbrana cbrana Am o problema... si am nevoie de un sfat. In urma cu un an am creat un portal internet ( domeniu achizitionat pe firma + munca mea ... nepretuita :) ). Nu am ... (vezi toată discuția)