avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sa scot raportul z si in zilele in care nu am vanzare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sa scot raportul z si in zilele in care nu am vanzare deloc?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este obligatoriu sa scot raportul z si in zilele in care nu am vanzare deloc? Pana la transmiterea directa catre anaf, faceam z-ul doar cand aveam vanzare pe casa de marcat, insa acum nu stiu daca trebuie sa facem sa se transmita automat chiar si acea valoare de "zero". Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: addumitrascu , utilizator 17:07, 12 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aparatul de marcat electronic fiscal a fost pus in functiune, trebuie generat raportul Z la inchiderea zilei fiscale, chiar daca nu au fost emise bonuri fiscale.
ok. multumesc mult. Seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat, ambulant sd6112 sd6112 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns la o intrebare, incurcata pentru mine. Pentru un PFA/II; Ce trebuie sa se faca atunci cand se presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal mai mic sau mai mare ana & maria ana & maria 1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul, din cauza unor pene de curent sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)
Raport z scos gresit crina_nita87 crina_nita87 Buna ziua, am uitat sa scot raportul z la sfarsitul unei zilei de lucru,a doua zi la prima ora am batut un bon fiscal fara sa imi dau seama ca in ziua ... (vezi toată discuția)