avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine face recepția părților comune pentru un bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine face recepția părților comune pentru un bloc nou?

Cine face recepția părților comune pentru un bloc nou?
Cel mai recent răspuns: camelia_g , utilizator 14:04, 15 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel care va vinde dvs.
Daca Asociatia de proprietari deja exista (fiind deja constituita, deoarece este un bloc din cadrul unui complex rezidential cu mai multe blocuri) nu ar trebui implicata? Nu stiu cum e legislatia, dar mie mi s-ar parea ok sa fie implicata, mai ales tinand cont ca pot fi vicii ascunse pe care dezvoltatorul(vanzatorul) le poate baga "sub pres".
Receptia se face intre dezvoltator/constructor si reprezentantul asociatiei de proprietari,cu incheierea de proces verbal de predare primire
Cel putin la nivel teoretic, momentul pentru receptie este depasit de momentul constituirii asociatiei de proprietari, deci... fara sa stim care este situatia in concret,...nu prea putem sa opinam.
Mi se pare perfect logic, si am tot cautat in legislatie o mentiune in acest sens, dar nu am gasit niciunde. Stii cumva unde anume este mentionat acest lucru? (lege, articol..)

Alte discuții în legătură

Obligația legala cutii postale Evvv Evvv Cine are obligația legala de a achiziționa cutii postale pentru un bloc rezidențial? Dezvoltatorul sau asociatia de proprietari? Luând în considerare ... (vezi toată discuția)
Infiltratii subsol bloc noidoi noidoi buna ziua. sunt presedintele blocului meu si am o problema. la subsol, din cauza ploii abundente, au aparut niste infiltratii si este f multa apa pe holul de ... (vezi toată discuția)
Infitratie apa din exterior in apartamentul de la parter thesys thesys Buna ziua, Va rog o solutie, daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta situatie. Avem urmatoarea problema: bloc nou de 4 ani, fara subsol ... (vezi toată discuția)