avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!As dori sa va intreb unde se poate reclama o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!As dori sa va intreb unde se poate reclama o casiera ...

Buna ziua!As dori sa va intreb unde se poate reclama o casiera care incaseaza plata la intretinere in contul Asociatiei de locatari? Am efectuat plata online pe contul Asociatiei respective si am omis,din graba, sa mentionez ca platesc intretinerea pentru adresa unde locuieste mama mea. Mentionez ca am mai efectuat plata pentru intretinerea mamei si in lunile anterioare , dar atunci nu am omis sa scriu detaliat numele si adresa pentru care am achitat intretinerea. De aceasta data,insa, am omis aceste detalii si plata nu mi-a fost luata in considerare, desi banii au fost trimisi de catre banca in contul Asociatiei avand numele meu ca persoana platitoare(acelasi cu cel din lunile anterioare). Dovada platii este pe extrasul de cont. Doamna casiera mi-a cerut sa-i aduc certificatele de nastere, al meu si al mamei, pentru a dovedi ca locuim la aceeasi adresa. A procedat corect? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela2275 , utilizator 19:24, 14 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Era de ajuns o cerere a dvs în sensul în care plata să fie considerată ca plată a întreținerii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat dv ati efectuat anterior plati cote lunare intretinere tot prin contul asociatiei,pretentia casieritei de a prezenta documente suplimentare justificative nu are suport legal
In fisa de gestiune a apartamnetului pentru care ati facut pata exista consemnata obligatia lunara de plata intretinere si documentul de plata
Sesizati oficial presedintele de asociatie sa dispuna masurile necesare consemnarii platii
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii la furnizor nathaly nathaly Sunt un locatar de pe aceeasi scara cu unul din utilizatorii de pe forum.Intrebarea mea este : mai multi locatari de pe aceeasi scara,putem plati facturile de ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii Mitu Mirela Mitu Mirela Buna seara,eu si sotul meu locuim cu o matusa care ne lasa apartamentul prin testament dupa deces,problema mea este ca eu platesc intretinerea si vreau ca si ... (vezi toată discuția)
Gestiune Carmen5151 Carmen5151 Casierul sau administratorul de bloc care încasează întreținerea lunară poate fi considerat gestionar in ziua cand face încasările? Dacă Da, ... (vezi toată discuția)