avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... problema parte comună
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

problema parte comună

problema parte comună
Peste cateva zile am planificata receptia pentru un apartament intr-un bloc nou, si deja am observat ca este inundatie in apartament din cauza unei colmatari si refulari. Din pacate sunt la etajul 1 iar coloana de canalizare are coturi chiar sub mine (intre mine si spatiile comerciale de la parter), deci e ca si cum as fi la parter.
Ce as putea sa fac sa ma asigur ca sistemul de canalizare este ok proiectat si executat? Apartamentul l-am achitat deja, insa nu am semnat contractul. Sa scriu asociatiei de proprietari? As vrea sa nu fac receptia cu mahnire, fiindu-mi teama mereu de o posibila inundatie :( Apartamentul il vreau, insa nu stiu ce ar trebui sa fac in asa fel incat sa verific daca totul e ok.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:41, 15 Noiembrie 2021
Aici este vina constructorului, el a proiectat si construit canalizarea.
Asociatia nu are cu ce sa va ajute, oricand puteti avea probleme datorita infundatii ei.
Aceasta trebuie reproiectata/regandita...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea coloanei de scurgere Larrry Larrry Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1 si intr-un singur an (de cand locuiesc aici) mi-a refulat apa de la bucatarie de cel putin 5 ori, si ... (vezi toată discuția)
Refulare canalizare coloana bloc. solutii PopClaudiaStela PopClaudiaStela Buna seara. V-as ruga sa-mi sugerati idei de rezolvare a problemei mele si va multumesc anticipat celor care ma veti ajuta. Locuiesc intr-un apartament de doua ... (vezi toată discuția)
Inundatie/refulare - probleme subsol enisirin enisirin Buna ziua.Locuiesc la parterul unui bloc.si am rugat de cateva ori dupa ce am fost inundata prima data - cu rezultatul refularii tevii de scurgere de la ... (vezi toată discuția)