avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In urma dezbaterii succesiunii după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In urma dezbaterii succesiunii după părinții mei ...

Buna ziua! In urma dezbaterii succesiunii după părinții mei îmi vor reveni 3 autoturisme foarte vechi pe care doresc sa la dau la casat. Una dintre masini nu are carte de identitate (CIV) originala, nu am găsit-o! Cum as putea sa obțin duplicat la CIV dacă inca nu s-a terminat succesiunea si după succesiune, ținând cont ca le voi da la casat, trebuie sa le mai înmatriculez pe numele meu sau e suficient certificatul de mostenitor? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Succesiune autoturism fara carte de identitate user43 user43 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in reglementarea urmatoarei situatii: Dupa decesul sotului meu, am dorit sa fac succesiune pentru un autoturism personal. ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Acte masina Octav1996 Octav1996 Buna seara ,sunt unicul mostenitor pentru un autorurism ,sunt in posesia unui certificat de calitate de mostenitor si nu pot gasi actul de proprietate a ... (vezi toată discuția)