avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pasaportul pt minori poate fi eliberat, daca unul din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pasaportul pt minori poate fi eliberat, daca unul din parinti ...

Pasaportul pt minori poate fi eliberat ,daca unul din parinti nu este de acord, ( dar exista o hotarare definitiva prin care minorul poate sa fie luat in vacanta la parintele rezident din alta tara?
Cel mai recent răspuns: denisa25 , utilizator 21:21, 23 Noiembrie 2021
Ok , daca nu sunt de acord, dar daca sunt, insa doresc sa vina personal si sa mergem impreuna ,adica sa nu alerg eu pt el?
pai nu trebuie sa alergati dvs pt el, dvs ii dati acordul la notar, pasaport ii face singur cu acordul dvs, daca vrea.
sau da, veti merge impreuna la pasapoarte.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura pasaport minor TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Am un copil minor in varsta de 7 ani impreuna cu fosta mea sotie. Suntem divortati de 3 ani avem custodie comuna si program de vizita, insa ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara a minorului fara acordul tatalul? claudiuionescu75 claudiuionescu75 Buna ziua, Poate fosta mea sotie sa-l scoata din tara pe fiul nostru fara acordul meu? Precizez ca am divortat in 2010, inainte de aparitia legii privind ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare pasaport desi domiciului copilului e stabilit la mine, tatal vladflorin vladflorin Buna ziua ,ma numesc Vlad Florin si as dori daca se poate cineva sa imi raspunda la problema pe care o am .in aprilie 2010 am hotarare de divort cu minori cu ... (vezi toată discuția)