avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie data emitere Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie data emitere Concediu medical

Corectie data emitere Concediu medical
Mi s-a emis un concediu medical cu cod 09, copilul fiind confirmat pozitiv, Covid.
Problema e ca emiterea a fost făcută în data de 16.11 pentru 01.11-14.11. La locul de munca mi s-a comunicat ca e greșit, data emiterii trebuia sa fie 01.11 sau 02.11 prin urmare va afecta întreg fișierul FNUASS pe toată luna noiembrie al angajatorului. Ar trebui făcută corecția la CAS, data emiterii 1 sau 2 noiembrie, dar medicul de familie nu știe cum, cei de la CAS susțin ca nu se poate. Eu sunt vaccinata, testul Covid negativ, medicul de familie nu a mai avut asemenea caz, prin urmare nu a știut cum sa emită concediul.
Se poate sau nu se poate face o corectie? Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
Andrea Buciuman, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificate medicale Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat initial AAAAA pt. 30.09. se elibereaza alt medical, in continuarea lui AAAAA intre 01.10 - 02.10., si altul intre 03.10-23.10 in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu ... Jeni-Adriana Calin Jeni-Adriana Calin Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu un test rapid antigen core la o clinica privata. Rezultat negativ. Am solicitat medicul de ... (vezi toată discuția)