avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire pentru casa nationalizata dar terenul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire pentru casa nationalizata dar terenul de sub ea nu ...

Despagubire pentru casa nationalizata dar terenul de sub ea nu a fost revendicat.
Buna ziua,
Bunicii mei au cumparat o casa si terenul de sub ea cu o mica curte.
La cedarea Cadrilaterului au fost obligati sa plece in Bulgaria.
Tatal meu si unchiul au cerut, si am primit noi, mostenitorii lor, despagubiri pentru casa, in anul 2000, dupa un proces lung si costisitor al carui final ei nu l-au mai prins...
Nu au cerut niciodata terenul de sub casa si curtea. Se mai poate face ceva acum? Sau termenul de revendicare este depasit. Eu am aflat acum abia ca terenul a fost cumparat nu concesionat.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Restituire in natura -nu despagubiri badea_cirtan badea_cirtan Am doua intrebari: 1.In anul 1999 bunicul meu a obtinut despagubiri pentru casa nationalizata si numai 2000 mp teren. Pe restul gradinii sint blocurile ... (vezi toată discuția)
Retrocedari case nationalizate sgs2002 sgs2002 Buna ziua. Pe scurt, am avut un bunic care a murit, avea o casa nationalizata luata de comunisti. Bunicul avea 5 copii, momentan in viata doar 2. Mama nu s-a ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren Avran Razvan - Cabinet Avocat Avran Razvan - Cabinet Avocat Bunicul meu a avut un teren in Bucuresti care nu se mai poate retroceda in natura , fiind ocupat de o benzinarie. Cum pot afla daca unul din mostenitorii sai ... (vezi toată discuția)