avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua am o întrebare alocația de stat pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua am o întrebare alocația de stat pentru copii în ...

Bună ziua am o întrebare alocația de stat pentru copii în vârstă de pana la 2 ani se plateste începând cu luna în care să născut copilul sau din următoarea luna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 23 Noiembrie 2021
Dreptul la alocația de stat pentru copii se stabilește începând cu luna următoare celei în care s-a născut copilul, iar plata drepturilor se face începând cu luna următoare depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copii Monika007 Monika007 Buna ziua, eu am nascut pe data de 7.08.2015 iar in data de 12.08.2015 am mers si am depus actele pt alocatie, acum in octombrie am primit doar 200 lei.Nu se ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat nou nascut retroacitv si acte necesare amy_gabry amy_gabry Buna ziua, am o fetita nascuta in Italia in oct 2009 , nu a beneficiat de alocatie pana acum. Depunand dosarul in ianuarie 2013, pe ce perioada va primi ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii lynda lynda Buna ziua as avea si eu o intrebare...Am trei copii de : 9 ani , 5 ani si respectiv 2 ani ..Nu am luat alocatia de stat pana acum ,am depus actele acum 3 luni ... (vezi toată discuția)