avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce statut are un cadru didactic care are contract pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce statut are un cadru didactic care are contract pe viabilitatea ...

Ce statut are un cadru didactic cu contract pe viabilitatea postului in invatamant? Sintagma "viabilitate post" nu exista in codul muncii. In urma unei hotarari judecatoresti se poate stabili cu exactitate forma contractului de munca perioada determinata sau nedeterminata?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Florinel123456789, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 24 Noiembrie 2021
Nu cred ca se poate da o definitie exacta.
De ce nu se poate da o definitie exacta? Care ar fi cauza? Daca doresc sa fac un imprumut la banca, nu pot, deoarece nu stiu statutul contractului individual de munca, perioada determinata sau nedeterminata.

Cornel Vasile a scris:

Nu cred ca se poate da o definitie exacta.

Din cauza interpretarii care se poate da ....... nimeni nu poate afirma exact care este perioada de viabilitate a unui post ... de exemplu, daca postul nu mai este viabil / se desfiinteaza , atunci se poate afirma ca ci.m. ar fi incheiat pe o durata determinata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritate cim viabilitate invatamant buna seara! sunt profesor ... Floriprof Floriprof Neclaritate CIM VIABILITATE INVATAMANT Buna seara! Sunt profesor angajat pe viabilitate a postului art.93.1 postului si am urmatoarea neclaritate: este un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt pensionara, în sistemul bugetar, învățământ, ... Ileana popa Ileana popa Bună ziua! Sunt pensionara, în sistemul bugetar, învățământ, didactic auxiliar și cumulez pensia cu salariul. Mi s-au încheiat 3 CIM-uri, primul pe 36 ... (vezi toată discuția)
Titular in invatamant Radamante Radamante Anexă la ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 4895/10.11.2014 Art. 2 (1) Prin cadre didactice titulare în sistemul de învăţământ ... (vezi toată discuția)