avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara Am nevoie de un sfat va rog mult. Am primit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara Am nevoie de un sfat va rog mult. Am primit o citație ...

Buna seara
Am nevoie de un sfat va rog mult. Am primit o citație in calitate de intimat reprezentând contestație durata proces (art 488 Ind 2 NCPP). Materia Penal. Stadiu Fond. Avocatul care mă reprezintă a spus că nu este obligatoriu sa merg fiind o clauză care se judecă neimplicandu-ma direct. Totuși as dori sa merg. Trebuie neapărat să merg cu avocat? Este posibil sa mi se adreseze întrebări? Nu aș știi ce să răspund referitor la aceasta contestație...
Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Vanesacosma , utilizator 15:14, 3 Decembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!
Nu aveți de ce sa va duceți. E cererea făcută de cealaltă parte din dosar.. Instanta va decide indiferent de părerea dumneavoastră.
Cu stimă.
Mulțumesc mult pt răspuns. Și nu e in dezavantajul meu că nu merg? Sau as putea merge fara avocat?

Sebastian Simon a scris:

Bună seara!
Nu aveți de ce sa va duceți. E cererea făcută de cealaltă parte din dosar.. Instanta va decide indiferent de părerea dumneavoastră.
Cu stimă.

Buna ziua de avocat.
Sentința a fost: declinare de competenta. Nu prea înțeleg ce înseamnă acest lucru. Știu doar că dosarul a fost la un tribunal după care în august s a transferat la o judecătorie din alt oraș. Acum aceasta contestație a fost depusă la ultima judecătorie.
Mulțumesc mult

Sebastian Simon a scris:

Bună seara!
Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! ma puteti ajuta,va rog,cu "traducerea" soluției ... stirbum stirbum Buna seara! Ma puteti ajuta,va rog,cu \"traducerea\" soluției din copy textul de mai jos? Nu inteleg Va multumesc dosar: 20.01.2021 Instanță: Curtea de ... (vezi toată discuția)
Intrebare citatie intimat/intimati BordeianuGeorge BordeianuGeorge Buna ziua, am si eu o nelamurire si o oarecare teama, deoarece acum 3 zile am primit o scrisoare de la Parchet, cu urmatoarele date: \"s-a dispus fata de dvs, ... (vezi toată discuția)
Cum pot accelera mersul unei anchete foarte lente? Loopssound Loopssound Buna ziua, in urma cu mai bine de 3 ani tatăl meu e decedat in urma unui accident de munca. Ancheta ITM s-a finalizat intr-o luna, in urma acesteia firma ... (vezi toată discuția)