avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... REPREZENTARE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

REPREZENTARE

Va rog sa imi spuneti daca intr-o cauza penala un cetatean poate fi reprezentat de cineva care nu este avocat . Adica printr-o procura notariala . Sau in fata unui procuror .
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2021
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:33, 26 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In nivi un caz ,nu este recomandat nici în civil cu atât mai mult în penal unde astfel de erori pot costa ani de puscarie(,oricum în penal nu e permis)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire parte civila despagubire furt CristiCristi84 CristiCristi84 Buna ziua, Pe scurt, mi s-a furat bicicleta, am anuntat la politie, hotul a fost gasit, bicicleta nu. Mi s-a spus ca pentru a fi despagubit trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Probleme in reprezentarea partii vatamate suparattul suparattul In art.173 CPpen. se arata:"(3) [i]Cand organul judiciar apreciaza ca din anumite motive [b]partea vatamata, partea civila sau partea responsabila civilmente ... (vezi toată discuția)
Transcrierea certificatului de casatorie la sector 1 bucuresti. Tanea05 Tanea05 Buna ziua! spuneti-mi va rog care e procedura de transcriere a certificatului de casatorie moldovenesc la sector 1 Bucuresti? Cit dureaza intreg procesul? ... (vezi toată discuția)