avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la mostenire

Buna ziua! Unde ma pot adresa cu urmatoarea problema? Bunica mea care a decedat anul trecut mi-a lasat prin testament o casa insa nu se poate face succesiunea deoarece matusa mea (fiica bunicii) si fratele meu nu doresc recunoasterea testamentului. Tatal meu care era fiul bunicii a decedat inaintea acesteia. De asemenea parintii au avut un apartament pe care l-a vandut mama acum 2 ani si s-a facut succesiunea dupa tata cu mama eu si fratele. Ideea e ca mama si fratele m-au exclus toral nu vor sa imi mai dea nimic. Unde ma pot adresa pentr a ma despagubi cu suma care mi se cuvine? Multumesc!
Buna ziua,
Va recomand sa contactati un avocat.
In conditiile date, va trebui sa dezbateti succesiunea pe calea unei actiuni in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, revin in urma "dezbaterii" testamentului bunicii. ... ralucav54 ralucav54 Buna ziua, Revin in urma \"dezbaterii\" testamentului bunicii. Dansa a decedat in noiembrie 2020 si a lasat un testament(la notar) prin care imi lasa mie casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intampin o problema careia nu ii gasesc o rezolvare ... ralucav54 ralucav54 Buna ziua! Intampin o problema careia nu ii gasesc o rezolvare aplicabila. Bunica mea, a decedat acum 4 luni. Dansa a lasat un testament autentic (intocmit la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bunica mea mi-a lasat un testament intocmit la notar ... ralucav54 ralucav54 Buna ziua! Bunica mea mi-a lasat un testament intocmit la notar in 2014. Anul trecut bunica a decedat. Dansa avea 2 copii, tatal meu (decedat inaintea ... (vezi toată discuția)