avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intr un proces de succesiune s a dat hotararea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intr un proces de succesiune s a dat hotararea definitiva in ...

Intr un proces de succesiune s a dat hotararea definitiva in urma cu 2 luni.Cat dureaza sa primesc hotararea acasa?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:12, 26 Noiembrie 2021
Depinde de gradul de incarcare al instanței,complexitatea cauzei ,cheful de munca al.judecatorului etc.2,3 luni e încă în termen decent ,puteti incerca o cerere de urgentare, un memoriu la conducerea instanței etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza redactarea unei hotarari definitive? (caz solutionat de 7 luni) sofiatitan sofiatitan Buna ziua, Am avut un proces cu politia romana, care s-a solutionat in 19.02.2021, iar de atunci inca nu am primit hotararea definitiva. Este normal? Are ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar cu propunere nup tao tao Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident din care a rezultat ranirea usoara a unei persoane. M-am inteles cu persoana respectiva, a dat declaratie ... (vezi toată discuția)
Sentinta nemotivata Dana Schiopu Dana Schiopu Buna ziua. Am o sentinta in proces de partaj care a durat 3 ani, sentinta pronuntata in iul 2019 si inca nu s-a motivat hotararea respectiva .(dupa 5-6 luni . ... (vezi toată discuția)