avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligații după înființarea PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligații după înființarea PFA

Bună. Mi-am înființat PFA recent și vreau să știu ce trebuie să mai declar obligatoriu sau ce mai trebuie să fac înafară de depunerea declarației privind venitul estimat pe anul acesta? Este obligatoriu registrul unic de control și declarația 070? Și încă o întrebare: doar pe o singură lună mai estimez? Firma este făcută de o săptămână

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva - nedumerire amelie11 amelie11 Am fost saptamana asta la Administratia Financiara sa ma inregistrez ca PFA, dar acum mi-am dat seama ca am uitat sa intreb ceva despre TVA. Eu vreau sa fiu ... (vezi toată discuția)
Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)